KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 9 September 2011

kecian papa...

hari nie papa Ryan demam.cian papa..dari semalam sebenarnyer papa demam tapi pagi nie baru gi klinik ambik mc..tu pun xlarat nak drive.papa mintak tolong kawan papa bawa pergi klinik sbab mama xpandai drive huhuh semalam pun papa kije half day..xtahu la demam sbab pe..mule2 tekak papa sakit n asik sedu jek pastu demam lak..papa cakap jangkit dari mama hehe iye kot...=D

actually mase raye ke sabak bernam ritu mama da demam sebab sakit tekak,panas terik plus akon tu yang demam kot..2hari pastu pun badan mama dedar lagi sbab cuace panas betol..mama nie memang xtahan panas huhu sampai hari nie la mama batok kahak n selsema tu yang papa jangkit..cian papa huhuhu papa jangkit xpe jangan Ryan pun kena virus dah la susah hati mama ni tau..tapi Ryan bagos la macam tahu jek papa nyer x cihat n perlukan perhatian mama so Ryan pun xde la meragam..nak bagi can papa bermanje2 ngan mama kot hehehe sekarang nie papa tido jek la dari tadi..em papa tido,Ryan pun tido mama on9 la hehehehe tapi fb xleh buka lak pe hal ntah...so mama blogwalking je la rini sambil2 bace gosip artis hehe..

mama doakan semoge papa cepat baek demam k..ahad nie ade gathering ngan BFF mama huhu x sabar nyer....okbai...(^_^)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...