KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 13 September 2011

sambungan:gathering wif BFF

selepas sesi makan2 mama & da geng pergi ke Taman Seribu Bunga..kitorang memang plan jalan2 area Ayer Keroh jek malas nak gie jauh2..kat Taman Seribu Bunga tak ramai pun orang yang mama nampak juz geng mama jek huhu tapi jap jek pusing2 dalam tu tapi sempat gak la snap some pict untuk kenangan...

aksi menggedix BFF

pasangan bahagie...(^_^)

adik aida snap senget sbab nak nampak kn bunga kat blakang tu hehe

mus yang malu2 nak bergambar..



after dat kitorang pergi ke Zoo Melaka plak..papa tak dapat join pergi sane sbab kawan papa mintak tolong teman belikan laptop kat MITC ade PC Fair..papa kalau bab beli laptop memang pandai tu yang kawan papa mintak tolong teman..dulu pun ade gak kawan papa mintak tolong pilih kan laptop mase PC Fair gak..mama xkisa la sbab papa da cakap ngan mama awal2 lagipun Aida boleh tolong hantar mama & Ryan balik umah..biler papa takde mama terase susah gak la nak handle sorang2..yela ngan bawa handbag lagi,stroller lagi..naseb baek BFF mama ade..dorang la gilir2 tolak stroller Ryan n kadang2 berebut gak nak dukung Ryan hehe..untung Ryan dapat mak&ayah angkat yang ringan tulang so mama boleh la melenggang kangkung hikhikhik

jalan2 kat dalam Zoo tu memang penat sangat2 da la mama pakai heels mau cramp kaki nih..Ryan boleh plak tido mama baru nak tunjuk pade die haiwan2 dalam tu(ceh macam da besar jek si Ryan nie hehehe)lebih kurang 2jam lebih gak la jalan2 non-stop kat dalam tu..nak tengok haiwan pun da xde mood huhu..mase nak ke pintu masok zoo 2 kena tempuh banyak tangge tau naseb baek ade hubby si izaura..die la yang tukang angkut stroller Ryan,Aida plak dukung Ryan..mama dukung handbag je la kehkeh...k la layan je la picts dalam zoo nie yek...



Ryan mase nie lom tido

mama & geng tgah menggedix...;)

mus tengah berlatih tolak anak hehe

adik aida,ica(cameragurl)

antare haiwan yang ade..parrot(nie je la masok kan nak masok sume jenuh la nak upload huhu)

after penat berjalan mama & da geng pun nak balik ke destinasi masing2..Izaura nak balik KL.oh luper nak bagitau..Ash x join pergi jalan2.die ade hal nak beli barang2 untuk naik sem baru..antre kami b'4 ash sorang la yang student lagi..then mama ikot aida pergi Jusco jap beli kasut adik nyer..pastu baru lah aida hantar mama balik...tamat sudah episod gathering wif BFF untuk 2 episod nie hehe..tahun depan i"Allah ade plan nak gathering jauh cikit macam kat Genting Highlang@Cameron Highland..time tu Ryan pun mesti da pandai jalan baru sronok nak bawa jalan2..okbai...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...