KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 12 September 2011

gathering wif BFF

Assalamualaikum..


semalam,hari ahad 11 Ogos 2011 mama ade gathering wif my BFF kat Ayer Keroh,Melaka..sepatotnyer on dat day mama n BFF ade plan nak wat reunion untuk dak skola tapi disebabkan feedback yang agak mendukacitakan akhirnyer kami ambik keputusan to cancelled dat event..so kami wat "reunion" antre BFF (4 couple)je la wpun slalu jumpe hehehe..gathering bermula pukul 12.00 noon sbab nak lunch kan..mama n aida dari Alor Gajah,ashrafi dari Muar & izaura dari N.9..we start da event wif lunch at Tomyam Klasik restaurant..izaura siap nak wat suprise untuk befday hubby die..suker la mama sbab dapat makan kek coklat hehhe memang sedap giler kek tu..tapi alamak mama luper la nak snap pict makanan yang di order sbab da lapor sangat2 biase la baru pas ujan time tu waktu lunch plak tu memang ngam la kan hehehe kami makan sup ayam,sup daging,telor bungkus ayam/daging,kangkung goreng,ayam sambal n air teh limau..totally sumer ok la juz daging bapak liat giler huhu

b4 makan snap dulu..papa boleh plak nyorok blakang mama(papa mmg malu ngan camera huhu)

pict candid..layan pasangan masing2..oh cik aida kiter bawa adik nyer sbab die sorg single lagi..
i'Allah tak lame lagi la tu hehe

pasangan tunang::ash&aswat...awal tahun depan dorang kawen..i'Allah

ha nie la kek befday si mus,husbnd izaura...marvelous giler kek dier..
lebihnyer mama la bawa balik..mama kan hantu kek kihkihkih


nie la pasangan jalur gemilang:izaura&mus

pas makan2 mama & da geng sambung snap2 pict plak..hehe layann...

syok jek Ryan tido..

mama & da geng

shacking plak izaura nie

pict ramai2..adik aida tukang snap hehe

next place kitorang pergi Taman Seribu Bunga n Zoo Melaka plak...citer nyer next ntry yer hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...