KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 24 September 2011

teringin..

teringin??eh3 mama teringin pe tu??teringin nak makan macam3 ke?da macam orang ngidam plak hehehe

mama sebenarnyer skang nie teringin nak join contests yang para bloggerz anjurkan sbab slalu tengok bloggerz laen ade wat contest.macam bez jek adiah pun menarik gak..mama pun da mule join contest kat FB.kat majalah PA&MA pun sume penyertaan mama join hehe..yela teringin nak menang adiah kan..pe salahnyer cube nasib ye dak..mane tahu rezeki mama n Ryan ke kan..2

kawan2 kalau tahu ade contest pe2 lagi bagitau la mama yek...=)

p/s::saje jek update blog sebelum tido padahal takde citer bez pun yang nak di story kan kehkehkeh..kbye gudnute uollz...=)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...