KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 6 September 2011

pagi 1 Syawal

nie sambungan dari ntry suasana hari raya..pas settle semua kitorang 3 keta bergerak ke umah atok belah abah mama..tu da memang rutin tiap2 tahun..pergi ramai2 baru sronok kalau tertinggal n nak pergi sendiri memang tak la jawabnyer..umah atok memang biler pagi rayer mesti penuh ngan anak,menantu,cucu n cicit sbab adik-bradik abah mama semua tinggal dekat2 jek..so biler pagi raya datang uma atok da dapat banyak wet raya hehe plak tu umah atok2 sdare semua dekat2 kire jiran2 kat uma atok tu semua sdare mare mama la..tu yang pagi2 raye budak2 tecik da start collect wet raye termasok la dak new born ni si Ryan hehhe..kalau pagi raye kat uma PIL alamat nyer dok umah je la..x syok..kalau tahun depan malam raye umah parents mama lagi agak2 adil x ek huhu..


ondeway umah atok sempat snap pict dalam keta
ryan ngan mama..besar mate ryan


ryan ngan papa plak..cian xde sape nak tolong ambik kan pict b'3






tibe umah atok da penuh umah ngan cucu cicit..then sesi bermaafan ngan atok n mak2&pak2 sdare..yang sronoknyer masok jek umah atok ramai berebut nak dokong Ryan hehe suke tengok..Ryan ok la x meragam sangat..myb die terpinga2 ramai sangat manusia padahal ryan da ngantok tu..biler mak sdare mama masokkan dalam buai ryan taknak tido plak..mate jek terkebil2 pastu mama riba n dodoikan bleh tido plak..senang plak ryan tido kalau tak bukan maen ngamok lagi..good boy anak mama...=)..pict mama xsempat nak snap la huhu pastu pergi umah atok sdare kat area situ gak..jap je la dok umah atok sdare coz parents mama nak pergi kubur arwah tok wan plak..pastu mama trus balik umah nak tidokan ryan..tahun nie xdapat nak jalan semua umah coz da ade anak kcik..tunggu ryan da bsar la tahun depan ok kot..

baru citer pagi raye da sampai 2ntry kan..byak lagi nak citer nie..sambung next ntry lagi la yer ryan da bgon lak nie huhu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...