KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 10 April 2012

bulan Mei yang bizi

Assalamualaikum...

rase cepat jek mase berlalu..diam tak diam dah nak tibe hari bersejarah pakngah rayyan..pakngah rayyan akan bernikah pade 11hb Mei ini lepas isyak.majlis bersanding pula di buat keesokan harinyer..13hb Mei baru lah majlis bertandang di rumah FIL mama..oh yer malam sebelum majlis bertandang which means malam rewang lah akan diadakan majlis potong jambul rayyan..haha cam kelakar pulak rayyan dah nak masok setahun baru nak buat cukur jambul kan..takpe lah janji ade buat gak kan daripada tak buat langsung..



so bulan Mei nie memang bulan yang sibuk lah dengan majlis pakngah rayyan..MIL mama pun dah tempah mama awal2 suruh balik seminggu sebelum majlis untuk tolong2 ape yang patot..lagipun mama jek tak kije kan so haruslah balik awal.yang laen2 paling awal pun balik hari rabu kot 3hari sebelum majlis nikah.untuk majlis2 tersebut kami anak-branak n mak2 sdare dah standby banyak baju tau sume warne lebih kurang jek.jangan nanti orang ingat kitorang nie tim marhaban dah lah yer hehe..mama sediekan 3pasang baju.sumenyer mama buat baju kurung pahang supaye senang nak nyusukan rayyan.kalau zaman mude remaje dulu confirm mama buat baju kurung moden yang ngam2 ikot body tapi skang nie jangan harap lah melaenkan dah x nyusukan rayyan hehe

hari tu mama stay seminggu kat umah FIL, kad kawen BIL baru siap so sempat lah mama,MIL,adik bongsu papa n bakal pengantin tolong lipatkan kad kawen die..mama plak yang excited nak tunggu majlis kawen nie sbab mama suke sangat2 ngan suasane majlis2 camtu

kad belah lelaki

dibelakangnyer belah perempuan

cantik kan...

saje jek nak masokkan pict kad kawen BIL mama nie.cantik kan kad  die.oh yer kad belah lelaki warne kelabu purple mengikot tema di rumah in law mama nanti so kami sume akan pakai baju warne kelabu + purple la hehe i loike purple..yippie...baju mama dah siap tapi lupe nak snap plak.nanti2 lah mama snap and upload kat blog tu pun kalau ingat la hikhik



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...