KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 14 April 2012

aksi budak manje mama nih..

Assalamualaikum...

hikhik dah nak tengah malam baru nak update blog kan.almaklumlah kalau kat kampung waktu siang memang takde peluang nak update nak2 kalau rayyan tak tido memang kena kacau lah jawabnyer..skang nie die dah tido baru boleh update blog..tadi petang bawa rayyan pusing2 naek stroller kat laman umah in law jek sebab tunggu papa balik dari lawan bola lambat sangat..ingatkan menang lah tapi kalah kat pusingan kedua sebabnyer   keeper terror tim papa ade emergency pakcik die meninggal huhu

kali nie mama nak update tentang budak manje yang suke sangat2 melentok@melekap kat mama or papa.tapi selalunyer melekap kat mama lah..anak mama kate kan hehehe mama suke sangat2 biler rayyan manje ngan mama..maybe kalau girl lebih manje ngan papa kot macam mama lah hehehe


asek lah nak melekap kat mama kan budak manje nie hehe

mase nie baru jumpe papa lepas 2minggu xjumpe..
dah rindu sangat lah tu..

yang nie pun same..hari esoknyer lepas pict atas



rayyan nie kalau mama ajak bergambar memang suke..
pandai plak die senyum tengok kamera hehe like mama like son la nie hikhik


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...