KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 13 April 2012

balik kampung lagi... | RTFC

Assalamualaikum...

bulan april nie tiap2 minggu nak balik kampung sebab papa lah ade jek event die hujung minggu kat kampung.minggu nie ade game bola 7 sebelah..dah takde game futsal bola plak dorang layan..game nyer hari esok..tapi adiah yang ditawarkan agak lumayan gak..untuk juare akan dapat rm 1000 + medal + sijil penyertaan..naib johan : rm 700 + medal + sijil penyertaan... and tempat ketiga : rm 500 + medal + sijil penyertaan..saguhati tak tahu dapat ape huhu

dulu team futsal papa ade masok game futsal anjuran satu parti politik nie walaupun papa & the geng tak sokong parti tu tapi demi sukan dorang tetap join.dorang cakap "sukan is sukan, politik is politik, jangan nak campuraduk kan" heheh and the best part team papa (RT FC) dapat johan beb...dapat lah rm700 + medal hehe..mama tumpang bangge lah sebab  dorang sume nie sebenarnyer dah lame giler tak training futsal ape lagi join game sekali boleh menang plak hehehe..actually before kawen dari zaman bercinte mama memang slalu sangat ikot papa training futsal n ikot pergi mane2 game.tapi dah kawen tros tak ikot mama pun tak tahu nape..nanti rayyan dah pandai berlari baru boleh ikot papa semula kot hehehe

nie pict mase dorang menang game futsal tu..siap dapat cek besar tu...papa yang sebelah dak baju putih tu yang pegang cek tu hikhik



minggu depan balik kampung lagi sebab papa ade perjumpaan ngan persatuan papa..mybe buat kat umah in law kot..minggu tu jugak pakngah rayyan balik..orang dah nak kawen memang bizi la nak uruskan ape yang belom settle lagi tu...tinggal sebulan jek lagi majlis nyer..oh yer minggu nie mama stay kampung 3 hari sampai hari isnin..tak tahu lah dapat update blog ke tak huhuhu




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...