KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 26 April 2012

rayyan bangun tengah malam nak celebrate bufday mama

semalam papa ade lawan bola kat stadium hang tuah melaka n sampai umah dalam pukul 12lebih..mama asek pikir jek papa nie ingat ke x bufday mama..genap pukul 12 malam mama still menunggu wish dari papa..tapi takde pun..mama isaw lah jugak nape papa xsampai2 lagi then try mesej tanyer dekat mane??papa jawab baru masuk adtec...huhu confirm papa lupe bufday mama SEDIH!!

mase papa sampai mama buat2 tido n papa pun mandi lah sebab baru balik lawan bola kan..tibe2 rayyan bangun plak..mase tu dalam 12lebih lah..terpakse lah mama pun layan rayyan.rayyan terjage sebab bunyi papa mandi.then die nampak papa teros segar la mate budak kecik ni huhuh

sekali kan.....  papa cakap "eh rayyan bufday mama la jom nyanyi lagu bufday untuk mama" (hihi dalam hati dah suker ni) "happy bufday to we,happy bufday to we,happy bufday to we,happy bufday to we..."huhuh sabau jek lah.. rayyan dah gelak2 biler papa nyanyi lagu tu..macam faham jek kan hehehe lepas tu papa wish semula n dapat lah "adiah" kiss dari papa n rayyan seronok sangat celebrate bufday tahun nie bersame suami dan anak...suker3 walaupun takde dapat kek or adiah dari papa tapi tu sumer tak penting sebab mama kenal papa nie orang nyer caner..memang tak geti nak celebrate2 nie..redho jek lah hehehee

kenangan time kawen dulu hehe


p/s :: petang nie papa ajak pergi tampin lah hehe nak beli kek lah hikhik

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...