KAWAN2 MAMA..=)

Sunday, 15 April 2012

rayyan takot dengan spek hitam huhu


tadi petang mase kawan papa hantar papa balik then kawan papa tu nak pegang rayyan.mama baru cakap ngan lelaki die cepat ngam sekali tengok panjang muncung rayyan n teros nanges hahaha upernyer rayyan takot sebab uncle tu pakai spek hitam.mama pun lupe yang rayyan takot ngan spek hitam myb sebab die tengok hitam jek mate uncle tu haha mama perasan pasal nie sebab pernah pakngah rayyan pakai spek hitam then nak tengok rayyan teros die nanges..nie ade pict rayyan pakai spek hitam pakngah sebab nak biasekan rayyan ngan spek hitam tapi die takot gak huhuhu

hahaha muke nak nanges

ensem plak rayyan time nie kan hikhik


p/s ::  rayyan takot ngan spek hitam sebab tak penah nampak orang pakai.papa plak jenis tak suke pakai mama suke tapi papa tak suke takkan mama nak melaram sorang plak kan..kalau cermin mate rabun die tak takot plak

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...