KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 17 April 2012

Assalamualaikum..

di kala ini rayyan tengah tido n papa kat ofis nak siapkan kerja untuk program esok..maka boleh lah mama update blog untuk kari nie hikhik...

takde citer yang best pun yang nak diciterkan..pagi tadi balik melaka dalam pukul 6.00 pagi kot.rayyan pun pagi2 dah bangun n sengih2 ngan atok die..rayyan memang macam nie bangun tido terus ceria suke mama tengok anak mama ceria..oleh kerana die bangun awal pagi tadi so sampai jek melaka asyik tido jek sepanjang hari..maen2 kejap n makan then ngantuk lagi..mama pun same tido ngan die hehe

petang tadi papa trained futsal student adtec cos papa sekarang dilantik untuk jadi manager futsal adtec..mase papa nak pergi tu rayyan nanges2 nak ikot then papa pura2 nak bawa die jek sekali papa bagi rayyan kat mama teros die nanges..cian rayyan tau papa hancurkan harapan rayyan nak jalan2 naek motor huhuhu so terpakse lah mama bawa rayyan turun maen kat playground..emm  tunggu rayyan dah pandai jalan baru papa bawa rayyan pergi padang ok rayyan mama...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...