KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 24 April 2012

my blog bertukar wajah lagi hikhik..

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..

pagi2 dah check fb n got a message from Haruno Hana bagitahu yang die dah siap edit my blog..sebab ape Hana edit blog mama pulak??sebabnyer..hari tu mama terpilih oleh Hana dalam segmen : Saya Nak Edit Blog Free by Hana! nie..so sekarang nie blog mama dah jadi makin cantik lah..almaklumlah..mama nie takde kepandaian dalam bab-bab mengedit blog nie tu yang masok segmen Hana dan tak sangke boleh menang hikhik

amacam cantik  tak??mesti lah cantik kan sebab warne pink+purple my feveret colour..thanx HANA

1 comment:

Haruno Hana 하나 said...

welcome :) header baru akn mnyusul kemudian :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...