KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 12 August 2011

welcome back!!!

Assalammualaikum...
hye blog..i'm back!!hehe da lame benor x update blog ni da xthu nak mule cite macam mane...oh by the way dya nak kenal kan orang baru dalam idop dya nie..beliau merupakan hero dya yg ke-3 hehe namenyer....MUHAMMAD DANIAL AR-RAYYAN...nape ke-3??yela 1st hero of cos la my DAD...2nd hero  my en HUSBAND so beliau 3rd hero la which is my SON hehehe

Rayyan dilahirkan pada 27hb June 2011 bersamaan hari ISNIN..pada pukul 1.10pg..selepas sekian lama menunggu kelahirannyer,akhirnyer genap 9bulan 14hari maka, lahir lah my handsome boy ke dunia bertemu ngan mama n papa dan orang2 yang xsabar menyambut kelahiran beliau..nanti next blog akan diceritakan pengalaman bersalin yer..

sekarang nie susa sangat nak curi mase untuk update blog coz rayyan nie xbg mama die asik ngadap laptop je...nie pn die nga tido dalm buai 2pn asik nak kne buai jek..kalau benti msti die ngeliat la cemek muke la kang klu bia lame2 mst nangis ish....actually de byak giler story nak tulis dalam nie tp len kali la yer xsnag btol la nk taip lame2 rayyan da mule la 2..ok la inilah die wajah hero baru dya enjoice.......=D

 nie pic mse 2nd day baru discharge ward

 nie pic mse baru beberape hari..belom seminggu pun

 ha nie da bsar cikit da pandai kenyit mate..3minggu rasenyer

 yang ni hari ke-30

 yang nie hari ke-45..da hbes pantang yezza....

ok la rayyan nak nyusu t esok update lagi k daaa.... 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...