KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 23 August 2011

cucu ke 4

Assalamualaikum..

ni entry ke 2 untuk hari ni..xpenah2 wat 2 entry dalam 1 hari kan tibe2 plak hari nie rajin plak hehe..sbab ade cite baru yang diterima tu yang wat entry 2..

semalam my SIL (wife abang ngah) telah selamat melahirkan bby boy..their bby boy's name is Rayyan Hakim bin Mohd Rasyidi,berat 3.8kg n panjang 51cm..so maknenyer tahun nie mak ayah aku dapat 2orang cucu la..bahagia btol mak ayah aku kan hehe tapi cucu2 nyer sume nyer boy..skang nie da ade 4org cucu boy la..mak aku asik cakap biler la nak dapat cucu gurl huhu...nak aje aku jawab "tahun depan kalau nak boleh aje"...biler aku cakap macam 2 kat papa Ryan laju jek die ajak hehehe

aku pun memang teringin nak bby gurl tpi xde rezeki lagi..kalau ank2 aku nanti ikt adk bradik aku maknenyer yg ke 3 la bru dpat bby gurl ek huhuhu xpe2 nanti kalau aku prgnt 2nd time aku akan berdoa siang malam mohon supaye Allah s.w.t akan kurniakan kepada kami bby gurl i'Allah...kalau kuar boy gak terima saje ngan hati yang gembira...



tahun nie raye meriah la kan sbab along aku balik muar,kalau angah aku dok dekat kan bez boleh kumpul semua adik bradik n cucu2.angah aku dok kat Sabah jauh 2 macam mane nak balik kampung..tengok la pas raye angah cakap kalau ade wet lbih nak balik..ayah aku cakap nanti kalau angah aku balik boleh wat kenduri potong jambul untuk 2orang cucunyer..sronok la Ryan ade cousin yang sebaye tapi sayangnyer jauh plak...
yang nie la pict cucu2 tok aki ngan tok wan..


cucu sulung & cucu ke-2
fitri & amar

cucu ke-3
Rayyan

cucu ke-4??lom dapat pict nyer lagi nanti da dapat baru update k..adioss.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...