KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 13 August 2011

Rayyan dapat hamper besar punyer...

Assalamualaikum....
Hari ni pukul 10.40pm baru la berpeluang untuk update blog..2pun tadi baru nak stat tp Rayyan terjage plak so kena la BF kan die dlu sampai tertido..dari siang tadi tido Rayyan x nyenyak la asik terjage je 2 yg kne sntse ayun kan buai nk on9 fb pun gune sblah tangan je lagi sebelah buai kan Rayyan..nak update blog memang x bes la gune sblah tangan je so blogwalking je yang mampu..

So..hari  nie da Ramadhan ke-13 tapi aku baru hari ni nak mule puase hehehe...yela semalam nak puase tapi darah ade lagi..maknenyer aku puase 2minggu je la..tapi parah la nak mengganti nyer nanti huhuh..nasib baik hari nie xpanas walaupun Rayyan asik sedut aku je tadi xde rase haus pun..aku ingat kan biler anak BF kiter time kiter ngah puase,kiter akan rase haus tapi sebenarnyer xde pun biase jer..Alhamdulillah

Oh yer 2hari lepas,Rayyan dapat hamper besar punyer dari office PapaRayyan tau..syukur alhamdulillah murah rezeki Rayyan..hamper tu memang dorang akan bagi pada sape2 yang dapat new baby..untung betol kan..kalau aku kije mesti dapat gak..kire nie la hamper yang paling besar yang Rayyan dapat..macam2 ade suke sangat2 tapi baju2 sume untuk umur setahun..xpe la Rayyan boleh wat baju raye tahun depan ekekeke...anak mama nie memang murah rezeki da macam2 hadiah Rayyan dapat..hamper jangan cakap la memang banyak..baju2 pun da menimbun,stroller,baby car seat pun ade  dapat gak tau..before lahir dulu da dapat buai,katil,baby walker so jimat la mama n papa Rayyan alhamdulillah..ramai betol yang sayangkan anak mama nie kan..bangge mama tau..

ni la hamper 2 macam2 ade..baju cantik2,suar jeans lagi 2,kasut,topi kulit,stokin,set sikat,set penjagaan kuku pun de gak tau..

pic nie je la yang dapat upload kan coz nie je adiah latest yang lain2 sume da buka habis..ok la c u next n3 yo daa...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...