KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 20 August 2011

Tahun nie xsempat la..

Assalamualaikum...tak jawab dosa kalau jawab sayang hehe(da macam MARIA ELENA plak....)

Hari nie 20 Ogos bersamaan ngan 20 ramadhan..maknenyer tinggal 10hari lagi nak raye..yeah!!suke Ryan hehe(padahal mama die yg xcited) mau mamanyer tak xcited kalau tahun lpas sronok raye sbab 1st time raye as a wife,tahun nie lagi xcited sbab 1st time raye as a mama to Ryan..sronok la nak shoping baju raye Ryan,nak bawa Ryan gi raye n paling sronok nak kumpulkan wet raye Ryan hahaha xde lah..

Slalu nyer tiap2 tahun aku akan wat kuih raye tapi tahun nie macam xsempat jek nak wat..aku paling suke wat choc cornflake sbab 2 paling snag xyah nak bkar2 tapi tahun nie da ade Ryan so mlas la nak wat..alangkan nak wat kije umah pun xsempat ni kan plak nak wat kuih raye..tengoklah kalu kat kampung nanti macam mane..mesti korang tertanye2 nape aku wat 1 jnis je kan??sbab..adik aku tiap2 tahun akan dapat biskut raye dari mak angkat die..biskut mahal2 n sedap2 lak tu..mak angkat adik aku nie tokey bakery n kuih raye..dulu pas spm die kije kat kedai mak angkat die then mak angkat terbekenan plak kat die 2 yang jadi kan ank angkat plus anak2 die pun suke kat adik aku 2..sbab adik aku ensem sangat kot.hehe..(anak mak angkat yang paling kecik memang manje sangat2 ngan die) sjak 2 la mak aku da x wat biskut raye..mak aku pun da malas nak wat hehe pastu kalau along aku balik mesti bawa balik biskut raye gak..banyak lak tu..jadi aku pun wat 1 jnis je la sbab aku suke makan choc cornflake 2..tahun nie da dok umah sendri so nanti aku ambk je la cikit biskut2 raye yang ade kat umah mak aku tu hehe kan da jimat...

pict ihsan en google

lebih kurang macam nie la aku wat tapi aku nyer ade letak manik halus2 warna-warni baru nampak lagi menarik

nie la adik aku tu..ensem kan...name die Mohd Firdaus tapi aku panggil Dius@Yos
tunggu n3 laen la baru aku citer pasal adik-bradik aku yer..sumer ensem2 tau..aku plak comel hehe pasan la ko dya...

p/s::korang da start wat biskut raye x?bape jenis wat?




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...