KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 23 August 2011

Ragam Rayyan 2

Assalamualaikum...

Selamat pagi kawan2 semua...korang pose x hari ni??kalu pose bagos lah kalau xpose nanti jangan lupe ganti tau..hari nie da 23 ramadhan kan so tinggal 7hari je lagi untuk kiter sambut hari kemenangan iaitu hari raye..xcited x hehehe

Semalam dak kecik,Ryan nie meragam lagi..tido xnyenyak asik terjage..Ryan nie jenis suke tahan mate tau padahal time 2 die da ngantok sngat2 tapi gigih tu tahan mate pastu nangis plak...smlam mse die nangis kuat2 sampai suare aku zikir pun die x dengar then aku buka lagu kat hp papa Ryan n letak btol2 kat telinga Ryan..haha baru senyap tau..die da syok dengar sampai tertido..pastu lagu da habis aku kuarkan la hp 2 eh3 die nangis semula..so terpkse la ulang balik lagu 2...korang nak tahu lagu pe??lagu jepun tu...pe ntah tajuk die ha.....Ribaibaru by Matsumi Isuwa..lagu 2 slow 2yang bez dgar kot..

pastu ok la die tido..tapi xlame pun die bgon balik..aku bawa trun la dari buai nak nyusu kan tapi nangis2 plak xmau then aku geram aku sumbat puting tipu,senyap plak..skang da makin pandai hisap puting tipu 2 hehe..tapi xnak biase kan la orang cakap nnti gigi die x cantik..so aku bagi puting tipu time die meragam je la..janji die xngis..syok jek die hisap puting tipu 2 macam haus sngat..biler tercabot puting 2 aku try nyusu kan die eh nangis plak huhhu die nak puting tipu gak da xmau mama punyer huhuhuh.ala xpe..nanti die da btol2 haus cari gak puting mama...



Ryan nie kalau die haus die x nangis tau mlot die jek bunyi macam orang tgah hisap susu..comel jek time 2..klaka pun de..biler die tngah tido asik ngeliat2 bunyi eh oh eh oh (haha xtahu macam ne nak describe bunyi Ryan) ha 2 maknenyer nak susu la 2..Ryan xde la menangis tgah2 malam bute..bagos btol anak mama nie..

malam tadi lame gak la ambik mase nak tido kan die dari waktu berbuke smpai kul 12lbh baru la die tido nyenyak tau..sakit bon*** aku duduk lame2 huhu jap2 masok buai,jap2 riba kan..mate tetap terang xmau tido ade la nangis jap2..mase die hisap puting 2 mate da kuyu ayun2 kn dalam buai kadang2 pejam mate kadang2 buka mate..ish..nasib bek x nangis kuat2 kalau x mati kutu mama xtahu nak wat pe tau...

harap2 hari nie anak mama x meragam lagi k...layan pict Ryan tgah hsap puting meh...




baek jek muke dak dapat puting hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...