KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 24 August 2011

cousin baru Rayyan

Assalamualaikum...


korang sumer sihat ke?macam ne ngan persiapan raye??da start shopping lom??kalu lom lagi relax la ade banyak mase lagi nie xyah terburu2 sngat k...hari nie kan orang gomen da gaji...bez la kan dat's mean papaRyan pun da gaji gak..tapi tadi mase papa nak balik rehat tengahari bleh plak tayar moto bahagian belakang pecah naseb baek papa xjatoh..macam tahu2 jek rini da gaji kan..papa cakap tayar tu memang da ade koyak tup2 rini baru die pcah..da terbang rm100..xsempat nak shopping pe2 lagi tau..my miss ego 2 tahu2 jek da dapat gaji n nak kena tinggal seminggu 2yang wat perangai huhu..

ok lah hari nie xnak cite banyak juz nak masok kan pict anak angah aku je....semalam nak masok kan tapi lambat dapat pict cousin Ryan nie so rini baru dapat masok kan..angah cakap tahun depan dorang balik kampung bawa orang baru tapi xtahu bulan bape..nie la pict cousin baru Ryan..name Rayyan gak tapi yang nie Rayyan Hakim..sebijik uper angah aku hehee

Rayyan Hakim

nie plak pict mak pak nyer..

angah & SIL

p/s::sejak 2menjak ni cuace baek tapi kadang2 ujan..harap2 raye nanti biarlah mendung jek senang nak bawa Ryan jalan2..


2 comments:

miya said...

ececehhh... ada pula muka aku sefamili menempek kt sini,,

ehhh,, ko datang sini sebab apa arr??'

Mama Rayyan said...

hahaha harus lah de

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...