KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 20 June 2011

Happy 1 year Wedding Anniversary

19 June 2011
1 Year Wedding Anniversary

Hye semua..da lame xupdate blog..hari nie baru berkesempatan 2pun pinjam brodbnd kawan sebelah rumah..xsangke kan semalam genap setahun usia perkahwinan kami suami istri..tapi yang x best nyer 
time nie en husbnd xde untuk celebrate same2 coz en husbnd ade sukan kat ILP Pedas plak..seminggu lak 2...xpe la hujung minggu ni en husbnd balik boleh la ajak celebrate kan..tp nak celebrte macam ne ek??xde idea plak..kan best kalu celebrte kat hospital ngan bby skali hehehe...biler la anak mama n papa nak kluar nie ek..xsabar la mama nak tunggu..tapi yang penting anak mama kluar time papa ade ngan kite tau..

Nak upload pict wedding tapi pendrive pada en husband plak..xpe la lain kali je la masok kan pict wedding ek..hari nie panas sangat xtahan la rase nak berbogel jek huhuhuhu nasib baik kat uma family kalau kat rumah sendiri da lame berbogel...skang badan da sakit2 bby mkin kerap mengeras nie..so xleh nak duduk on9 lame sakit pinggang...

Tadi pergi chech up kat KD Rawang..berat skang da 58kg,hb 11,breastmilk pun da ade...so  far xde masalah..harap2 time bersalin hb aku ok jangan la mkin kurang darah risau gak..ok la ni jela nak update perot pun da memulas2 nak yak la huhuhu ok daa...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...