KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 29 October 2011

hadiah pertame join contest kat FB

Assalamualaikum...

skang nie mama banyak join contest kat FB tau n ade 1 contest name Vitamin Untuk Ibu Menyusu.mama pun saje2 klik kat page tu pastu ade 1 hari tu mama dapat tahu yg name mama dapat dapat 1st place n die suruh pm details mama.mama ape lagi excited giler la first time jooin contest skali menang kan alhamdulillah..mama ingatkan dapat vitamin tu.mule la pikir2 nak bagi kawan mama yang susu badan die sikit sbab mama rase mama xperlukan vitamin tu sbab susu mama untuk yayan memang banyak.alhamdulillah murah rezeki yayan..

tapi kan hari khamis hari tu tibe2 papa tanye mama kain ape nie??mama tak tahu ape2 pun pasal kain tu.(sbab papa sorok dari mama pasal bungkusan tu saje jek die nak buka dulu hehe)so mama blur la tanye untuk sape?biler papa cakap name mama ade tulis kat resit pos tu.mama tengok name pengirim x kenal langsung pastu tengok kat email die tulis whatweoffer@yahoo.com...baru lah mama ingat tu lah adiah mama menang contest VIUM tu sekali dapat kain pasang la..banyak tau ntah bape meter agaknyer..rase2 cukup wat baju kurung untuk mama n baju melayu untuk papa n yayan skali.balik raye haji nie mama nak suruh mak mama wat kan baju la hehehe

nie lah adiah tu..tebal sulaman bunga tu tau.cantik x??cantik kan....(^_^)



nie yang makin seronok nak join contest nie..kalau kat blog ade orang wat contest pun nak join gak la yippie!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...