KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 28 October 2011

bersiaran semula..

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia...hai hai hai..dah lame tak berceloteh dalam blog mama nie hehe biaselah kalau balik kampung memang xsempat nak update sbab kat kampung macam2 nak wat..nak bace surat khabar la,bace majalah la,tengok tv,berbual ngan family members,jalan2 n layan anak mama yang sorang nie sape lagi kalu bukan Danial Ar-Rayyan..kalau kat umah sendiri memang tak la mama nak wat semua tu kecuali melayan rayyan n on9 saje hehehe so hari nie baru lah dapat update blog nie...

skang nie yayan tgah tido bolehlah mama nak wat 2 3 ntry...ececeh macam dapat jek..xpe2 kite try dulu..kalau nak tahu hobi yayan skang nie suke gentel rambut die nak2 kalau time nyusu..tapi pagi tadi yayan tgah gentel rambut die pastu mama nak angkat dukung die tibe2 yayan nangis kuat2 tau..terkejut gak mama pe yang sakit sangat uper2 nyer..yayan tengah genggam rambut die pastu die tarik lak bukan nak lepaskan hahaha mama pun cube la leraikan genggaman nyer aduh..bukan maen susah lagi.yayan kalau dah genggam sumthing memang kuat..kesian die nangis meleleh2 airmate sakit sangat la tu..tu lah rambut panjang sangat ek..hahaha jahat jek mama gelak kan anak sendiri..=D

ader uper amoi x saye hikhik


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...