KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 5 October 2011

hadiah cabutan bertuah

ntry sebelum nie mama ade wat korang tertanyer2 kan pe yang papa dapat adiah cabutan bertuah family day ritu?ha nie mama nak btau...pe ek adiah nyer...jeng3

><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><



papa menang stainless steel mixer tu...memang nie la yang mama idam2kan tau..2tahu sebelum ni mama join family day biler time cabutan bertuah mesti mama doa2 dapat microwave or mixer tau tapi xdapat2 tapi tahun nie alhamdulillah dapat gak pe yang mama nak..siang malam tau berdoa hehehehe tahun pertame dapat vakum.tahun lepas lak dapat juice processor.nape mama beria2 nak adiah mixer ngan microwave??sbab...mama nie suke wat kek sbab tu mama harap sangat dapat adiah tu..nape xbeli jek??nak beli mixer yang stailess steel tu mahal la tak mampu tu yang harapkan cabutan bertuah jek..yang kat umah mak mama da lame.microwave nanti pinjam MIL mama je la...xsabar nyer nak wat kek hehehe sronok sangat menang adiah nie..mule2 mama tanye papa dapat adiah pe?papa cakap biase jek..papa saje nak suprisekan mama tau..sekali papa tunjuk gambar kat atas tu pe lagi menjerit suke la mama..papa dah tahu mama memang harap sangat dapat mixer hehhe..oh yer mase kat family day diorang juz bagi kad macam kat atas jek..nanti naek kerja baru redeem adiah kat office..hehe



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...