KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 11 June 2011

Rezeki d pagi Sabtu

hye semua..da brkfast ke?aku pun alhmdulillah da brkfast gak..en husband beli kan mihun goreng ngan nasi lemak jek..senyap2 jek die g beli ek..hari nie macam minggu2 yang lepas en husbnd kena jage office coz ade orang buat wiring..da la malam tadi orang tu buat kije gak habis pukul 4 pagi nie pagi nie dorang sambung buat kije..nasib baik la kitorang tinggal dalam kuarterz kalu x penat gak la en husbnd nak ulang alik..

berbalik pada tajuk n3..rezeki pe ye yang d maksudkan??hehe sebenarnyer pagi nie ade jiran bagi nasi kerabu ngan ayam percik..semalam akak tu ade post kat fb cakap die nk wat menu tu hari nie.aku pun saje la ckp nak cikit padahal aku xpenah pun makan nasi kerabu wpun penah blaja kat tganu 3thun n xpenah ter pk pun nak makan nasi 2..sekali pagi tadi hubby akak tu call en husbnd tnyer ade kat uma ke x?bler en husbnd jawab "ada,nape??"hubby akak tu leh cakap "ade la hehe"...dalam hati aku cakap eh xkan betol2 akak 2 nak bagi kot nasi kerabu tu?pagi2 lak 2..xlame pastu hubby akak tu datang hantar makanan tu..rezeki2 alhamdulillah...1st time nie nak rase nasi kerabu...kalu akak tu x bagi ntah biler agaknyer aku akan merase nasi kerabu ni hehehhe tapi aku xmakan lagi tunggu la tengahari nanti coz baru brkfst kan..so hri ni aku xyah masak la kihkihkih

so nie la pic nasi kerabu ngan ayam percik akak tu...

nasi kerabu nyer wrne kuning slalu tengok warne biru

nie la ayam perciknyer..yummy xsabar nak makan

p/s ::dulu selame dok kat tganu biler pergi pasar malam tengok kawan2 suke beli nasi kerabu tapi aku xpenah langsung terase nak try tau huhuhu xtahu  la nape..







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...