KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 6 June 2011

kenduri kawen..

Hari sabtu 4 June g kenduri kawen kat Selayang..dapat la jumpe sedare mare belah en husband kt sane. semua terkejut tengok perot da bsar n muke da tembam hehe..tapi en husbnd x ikot coz die ade kje kat ofis..so g la ngan MIL n FIL jek..dorang sanggop ambk kt ADTEC nie..


Hari 2 memang la hari memenatkn..gerak dari pukul 9pg pastu tunggu ucu aini kat petronas Sg besi..pnyer la lame menunggu da la jln jem..pas ucu sampai bw g uma mak uda plak kat PJ nk tunggu my BIL, angah..mase kat uma mak uda sempat la testing baju2 pregnant yg ucu bagi..ingat nk tkar bju utk g kenduri kwen tp tgok semua x ssuai ngn mjlis so trpakse la pki bju krug phag yg da mkin sendat 2 huhuhu...then angah sampai dlam pukul 1 baru gerak g Selayang..


sampai Selayang dalam pukul 2ptg..pe lagi makan la da kebulur dari tadi..smpai2 tengok ade ayam goreng rempah..peh pe lagi makan la banyak2..da hbis nasi ambk lagi ayam dalam 4 ketol ratah macam 2 jek smpaikn semua da hbis makan dya still mengunyah lagi..hantu ayam la katekan hehe pastu air bergelas2 cuace pnas plak 2 air die air sirap+sunquick perghh...memang melegakan tekak btol la..pastu nk request kek pengantin plak..dorang sume la bagi alasan my baby nk makan kek ha kau skali mak uda bagi sebiji kek pengantin wat kongsi ramai2...nasib baik kek carrot kalau kek coklat xdenyer nk kongsi ngan dorang semua hahahahaha...lame gak la dok lepak kat situ bergmbar pn sudah tapi xde la bergambar ngn pengantin jz gambar kt meja makan jek..


da puas makan2 gerak balik g uma mak uda kat PJ semula coz ucu ngan mak uda nak ambk barang2 bawa balik kampung Muar...dekat pukul 7ptg gak la baru gerak balik n hantar dya ke ADTEC semula..penat tapi menyeronokkan asik gelak jek 1 hari..nanti anak mama mesti kuat gelak gak kan hehehe ok lah nie ade sikit gambar mase kat majlis kawen 2...


yang baju oren MIL n baju merah kak Shila.

dari kiri:ucu aini,mak uda n tunang angah (bakal biras)

ni la kek pengantin nyer siap dorang nyanyikan lagu "Hpy bday" lagi haha da macam my bday lak pdhal da lame lepas hihihi


nie je la pic yang dapat masok kn x banyak pic bez pn asik muke yang same jek..mase nak potong kek pun hbis berpeluh2..ai..sejak perot da besar nie memang cepat berpeluh la badan nie nak2 cuace panas lagi la..huhu ok la setakat sini dlu la untuk blog hari nie..esok2 cite len plak k daaaa...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...