KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 8 June 2011

5 weeks more...

5 weeks more??

pe yang 5 weeks more??oh upenyer 5 weeks more I want deliver my baby...hehe excited btol la..xsabar nak tengok macam mane muke our baby..ikot muke mama @ papa ek..yang pasti mesti comel macam mama n papa hehe..

sampai sekarang kitorang xtahu pun our bby boy @ gurl...en husband cakap bia suprise..tp semua orang biler tengok perot nie cakap it's bby boy...xpe la xkisa boy@gurl yang penting anak mama sihat,sempurna sifat n xde pe2 masalah kn...

starting next week da mule stay kat kampung coz en husbnd de sukan plak kt Nilai seminggu so daripada bia kan aku boring sorang2 kat uma baik die hantar balik kmpung..pastu standby je tros kat kmpung xyah balik melaka lagi..cian plak en husbnd kne dok sorang2...nak wat macam mane klu dok kampung dekat cikit nk g hospital..orang tua pun ade tolong tengok kan..selalu pesan kat bby klu nak keluar tunggu papa ade ngan kite kat kmpung nie..jgn time papa kat melaka takot papa kelam kabot lak drive balik kampung..harap sangat time deliver papa ade ngan mama dalam labour room..hope semuanyer selamat..Amin...




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...