KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 15 June 2011

Balik Kampung..

Hye semua..myb hari nie kot en husbnd nak hntar aku balik kampung xtahu la die dapat cuti o x hari kamis n jumaat...biler tanyer die cakap xdapat cuti tapi nie die da siap pack barang2 die..biler tnyer nak balik kampung ke??tapi die jwab "xde la balik kampung pe plak saje stanby kan barang nie"..ntah ye ke idak die nie..en husbnd memang slalu wat aku macam tu nanti las minit baru nak suh aku kelam kabut ngemas barang2..eleh mesti die da dapat cuti tu saje jek xnak btau...ahh xkire aku nak pack barang2 aku gak...

so baik aku update awal2 takot btol2 jadi balik kampung...kat kampung pun aku xsure dapat on9 ke idak...coz aku xde brodband untuk on9...kat ADTEC ni kan ade wireless so kalau beli cam membazir jek kan..

ok2 xnak taip panjang2 juz nak btau tadi aku g check up jmpe doc..cam xde pe2 pun doc tu cek ingatkan die ade la scan nak cek air ketuban ke tapi xde pun..biler tanyer die jawab tunggu kandungan 40minggu...pe ke???kalau aku bersalin mase 38minggu macam ne plak??nampaknyer kena la aku g cek kat klinik swasta ajje..bukan pe aku nak tahu keadaan bby dalam perut aku skang macam mane n nak gak tahu berat die bape..em harap2 la semua ok...k la nak packing barang2 ni daaaa....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...