KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 7 December 2011

yeah!! menang..!!

Assalamualaikum...


hari nie baru berpeluang on9 n cek contest/giveaway yang mama join kat blog nie mane tahu menang ke kan.mama pun cek la 1-1 contest/GA tu tapi tak menang n ade lagi lom tamat tempoh tapi ade 1 contest dari CikPuanBunga name mama termasuk dalam shortlist hehe excited plak..dan tadi naseb baek mama prasan kat shoutmix mama ade mesej daripada Diah bagitau mama menang GA die hehe






korang tengok lah kat SINI sebagai bukti hikhikhik gedik



mama pun dah lupe pasal GA NIE sbab GA nie juz kena bagi jawapan kat bahagian comment jek.slalu kan kena wat ntry la kan tu yang mama pun lupe pasal GA nie n tak sangke menang plak hehe thnx kak Diah.daya dah send details kat email akak tau hikhik

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...