KAWAN2 MAMA..=)

Sunday, 4 December 2011

rindu papa rayyan

mama rindu papa,


sob sob....sedih lak rase dah seminggu lebih nie tak jumpe papa.stiap kali dengar suare papa mesti mama rase sebak.rindu sangat2 ngan papa.dah lame tak berjauhan ngan papa macam nie.biler dah berjauhan mule lah rindu nak manje2,nak majok2 n gadoh2  ngan papa.time2 ginie mule lah teringat mase tengah pregnant dulu.mama time pregnant dulu manje sangat2 tau kadang2 macam budak kecik pun ade huhu.tiap2 malam mesti nak papa dodoikan dulu tepuk2 bahu sampai tertido.slalunyer malam pas makan mama ngan papa lepak kat bilik depan (tempat papa slalu maen game).kadang2 kitorang maen game uji minda same2 macam hidden games, kadang2 papa maen game, mama bace novel,kadang2 mama slalu dengki papa maen game hehe ade jek la mama dengki papa.tapi biler dah ngantok mama tak nak masok bilik tido kitorang sbab papa akn tido lambat so biler mama tertido papa akan kejutkan bangun (nak dukung dah tak larat sbab mama dah berat hehe) and peluk mama hantar masok bilik.pastu papa dodoikan sambil mama pegang tangan papa sampai lah mama tido hikhik sweet sangat time tu.macam  budak kecik kan mama..malu jek biler anak mama dah besar bace crite nie tapi mama  nak gak abadikan memory tu dalam blog mama sbab mane tahu memory mama low nanti hikss


kandungan 5bulan

kandungan 8bulan
mama rindu papa,


kadang2 papa suapkan mama makan.memang dimanjekan la mama time pregnant.mama pun suke manjekan papa gak.kalau papa, mama slalu potong kan kuku kaki n tangan.bulu2 papa pun sume habis mama cabut sbab mama nie tak suke lah nampak bulu2 yang tumbuh kat badan papa especially kat ketiak n kaki n jari kaki(bukan kat betis tau).mama suke tengok lelaki ketiak bersih sbab tu mama sanggup cabutkan bulu ketiak papa sambil2 cium ketiak.kan ade info mengatakan kalau kiter cium ketiak suami boleh release tnsion kan hehe


mama rindu papa,


tapi skang nie sejak dah ade Rayyan, mama ngan papa pun dah jarang bermanje.kadang2 papa jelez gak biler mama asek belai Rayyan jek.yelah selame nie asek belai papa sorang jek..Rayyan pun pandai gak biler papa baru nak manje2 ngan mama, Rayyan dah merengek tau macam tahu2 jek kan.ntah2 Rayyan pun jelez gak kot hikss..tunggu lah nanti Rayyan dah besar mesti papa ngan Rayyan bergabung tenage buli mama kan..ape2 pun mama SAYANG SANGAT 2 ORANG HERO MAMA NI..nak tepek pict2 manje2 papa ngan mama pun tak banyak sbab papa kan segan cikit bab nak bergambar ni so nie je lah 2keping tu pun ambik kat fb mama


mase raye 2009 - time nie dah tunang


mase honeymoon kat Bukit Gambang,Pahang




manje tak mama?hehe skang nie Rayyan plak bermanje ngan mama..habis sape nak manjekan mama pulak??huhu....



manjekan rayyan hehe










No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...