KAWAN2 MAMA..=)

Sunday, 4 December 2011

Barney Rayyan

I LOVE U, U LOVE ME,
WE ARE HAPPY FAMILY,
WITH A GREAT BIG HUG
AND A KISS FROM ME TO U,
ONCE U SAY U LOVE ME TOO

korang tahu tak lagu ape ni?sape2 yang kenal Barney mesti tahu kan caner lagu nie..dulu mase mama kecik2 mama suke sangat tengok citer Barney & Friends tau and mama teringin nak patung Barney tapi tak merase..skang nie mama slalu nyanyi kan lagu tu untuk Rayyan plak dan hari tu mama ngan papa pergi Giant Muar then terjumpe patung Barney siap ade lagu bler kiter tekan peyot die.ape lagi terus mintak papa belikan tau.memang dah lame nak carikan patug nie untuk Rayyan alhamdulillah tercapai gak niat mama hehe.mama lak yang excited.Rayyan pun suke gak patung nie...










hehehe sentiase ade mr Barney si Rayyan nie..suke tengok (^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...