KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 26 June 2012

rayyan turns 1!!

Assalamualaikum....

excited!excited! haha ape yang mama excited sangat nih??hihi sebenarnyer mama sangat excited nak celebrate bufday rayyan yang pertame hehehe..esok 27hb Jun rayyan genap setahun..dah besar anak mama kan..tapi esok mama ngan papa plan wat mini bufday party jek just beli kek sepotong n letak lilin..em makan tak tahu la makan kat umah atau makan kat luar tengok keadaan..bufday party yang meriah mama buat 30hb Jun hari Sabtu coz time tu mak pak sedare rayyan boleh balik kampung kecuali pakngah  rayyan aka BIL mama jek tak dapat balik huhuhu

mama kena update cerita tentang rayyan hari nie jugak sebab esok lepas rayyan check up papa ajak terus balik kampung.papa nak survey bengkel kereta untuk baiki kereta papa and then mama ngan rayyan kena stay kat umah in law dulu sampai hari jumaat sebab maklong n pak ude rayyan balik kampung esok gak..macam biase lah kan..mama tak kisah janji hari jumaat hantar mama ngan rayyan balik umah family mama lah..

untuk majlis sabtu nie mama plan nak buat kecik2 jek tapi makanan macam meriah pulak hehe mama just invite sedare mare,kawan baik mama n jiran jek..tapi yang sedih kawan2 mama ramai tak dapat datang pulak huhuhu..adik beradik mama pun 3orang tak dapat balik lagi sedih sobsob..takpe lah janji ape yang mama dah plan sejak sekian lame berjalan ngan lancar kan..amin..mama buat kat umah family mama sebab kat sane ramai budak2 mesti rayyan suke..kalau kat umah in law memang takde budak kecik..sedare mare pun anak dah besar panjang..takpe lah bufday tahun depan buat kat umah in law pulak...

koleksi gambar rayyan dari 1 hari hingge umur 12 bulan

kejap jek mase berlalu kan..macam tak caye anak mama dah genap setahun..HAPPY BIRTHDAY yer sayang..semoga anak mama jadi anak yang soleh, berani, bijak, dan tak mudah putus asa k..mama & papa  sayang rayyan sangat3..rayyan nak adiah ape yer??ha..nak adik hehehe nanti dulu lah yer bufday tahun depan insyaAllah mama bagi adik untuk rayyan k.... 


pssttt :: tadi nurse KD call cakap check up rayyan postpone hari khamis..tapi mama cakap tak dapat lah hari khamis sebab kitorang nak balik kampung so mama mintak rabu minggu depan jelah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...