KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 5 June 2012

pe cer??

haaaaa....choom!! haaa....choom!! MasyaAllah... berhabuk giler blog nie..sarang labah2 pun dah bertepek2 kat blog ni ha...ish3...maaf yer dah lame tak berblogging katernyer...

banyak story nak update nie tapi gambar tak habis edit lagi huhu..hari nie dah 5jun ek??maknenyer dah tak lame jek lagi rayyan nak genap setahun..yeah!!nak celebrate bufday rayyan n wedding anniversary mama & papa skali..syoknyer....hehe ok lah nak bersihkan dulu habuk2 nie sume nanti baru boleh update story ngan lancar heheheh sabar yer...

p/s :: ade ker orang yang tertunggu2 story dari mama?????

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...