KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 7 June 2012

~~majlis akikah & potong jambul Muhammad Danial Ar-Rayyan~~

nak nyelit cikit untuk story rayyan plak heheheh...malam rewang untuk majlis rumah lelaki telah diadakan majlis akikah & potong jambul rayyan..kire ade 3 majlis lah kat umah in law mama nie ; potong jambul & akikah rayyan, majlis pertunangan adik ipar mama dan majlis sambut menantu...mase majlis untuk rayyan kami anak beranak sedondon baju biru..tapi sayang sekali gambar yang di ambil mase majlis tu tak brape  nak cantik disebabkan kamera nyer problem huhuhu takpe lah nampak cikit2 boleh lah mama nak jugak masokkan gambar tu hehehe


sebelum majlis bermula 2beranak nie nak posing2 dulu hikhik





majlis potong jambul nie bermula lepas waktu maghrib..mase sesi potong jambul nie kitorang kelam kabut sangat tau..ingatkan potong jambul time dorang dah habis bace yassin so kitorang takde la siap sedia..sebelum tu mama dok cari mane rayyan menghilang upernyer papa bawa rayyan tengok orang masak kat belakang..naseb baek gak mama suruh papa bawa masok rayyan tau sebab time papa masok jek umah teros orang start marhaban tu tandenyer sesi potong jambul dah mule...ape lagi kelam kabut la mama n papa ke depan bawa rayyan..biler pikir2 balik memang kelakar la time tu..naseb baek sepupu papa sempat capai kamera n snap pict kitorang  kalau tak memang takde lah kenangan potong jambul rayyan..

tengok lah rayyan tu siap pegang tangan nenek tu xnak orang potong jambul die hehehe
papa sampai berpeluh2 pegang rayyan yang tengah meronta hahahha



habis basah baju rayyan..

3 of us...in blue
 (mama pinjam baju kurung mak mama sebab xsempat nak cari baju warne biru huhu)




alhamdulillah..selesai sudah majlis akikah & potong jambul rayyan..lepas nie buat majlis hari jadi rayyan pulak..bahagianyer rase hikhikhik

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...