KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 7 June 2012

perkahwinan abang iparku~~ episod 2 :: majlis persandingan ~~

Assalamualaikum...

ok hari nie nak update episod 2 sambung story semalam hikhikhik...12 Mei hari Sabtu pula berlangsungnyer majlis persandingan di rumah pengantin perempuan..rombongan kami (family perempuan sahaje) memakai sedondon warne peach + coklat sebabnyer angah cakap tema rumah perempuan warne tu so kami semua sepakat membeli kain buat baju warne yang same...mase nak pakai tu macam segan plak sebab malam nikah tu kitorang tengok scallop khemah pengantin perempuan sebijik ngan warne baju kitorang huhu nak xnak terpakse gak pakai baju tu..skali tibe kat umah bersanggar rombongan lelaki kitorang tengok baju angah sebijik warne kain baju kurung kitorang huahuahuahua....memang sedondon habis..nampak sangat rombongan kitorang nie yang telebih xcited dari tuan rumah hikhik

oh yer mase hari persandingan, MIL..FIL..n papa tak ikot hantar pengantin coz dekat rumah dah sebok orang datang merewang, papa plak penat sangat n pening kepale tu yang adik bongsu papa gantikan papa tolong bawa kan beg mama hehehe (muke dorang pun lebih kurang same jek)..ok lah layan kan jelah piccas yang mama dah edit nie yer...



dekat rumah bersanggar bergambar dulu sebelum mulakan langkah ke rumah pengantin
(nie bukan kumpulan marhaban tau hehehe)

pengantin lelaki yang ensem hehehe
pssttt..pengapit lelaki tu bulan 9 nie pulak naek pelamin hikhik

pengantin perempuan sudah datang...

fewitt...raja & permaisuri sehari hehehe


peach + coklat temanyer..tapi baju pengantin takde warne coklat langsung huhu

family pengantin lelaki (atas)
kawan penganting lelaki (bawah)

kami yang giler bergambar..tak kire usia dan jantina hehehe

sesi potong kek..angah pakai baju istiadat polis..ekin pakai gaun..
coklat die pun sedap sangat tapi dapat makan cikit sebab masing2 nak balik cepat

last pict.... rayyan sampai terlentok2 sebab dah penat bergambar huhuhu



sekian saje episod 2 di rumah pengantin perempuan...nantikan sambungan seterusnyer hikhikhik

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...