KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 25 June 2012

~~my 2nd wedding anniversary~~

Tanggal 19 Jun 2012 kelmarin merupakan hari ulang tahun perkahwinan mama yang ke-2..takde sambutan hebat pun..cukup sekadar ucapan dan hari tu mama masakkan tom yam campur untuk papa..kire special lah cikit hehehe nanti time bufday party rayyan baru lah celebrate sekali dengan kek dan makan2..tak sabar nak tunggu 30hb nie untuk celebration kami ber3 hehehehe

ok sila layan gambar2 hari bersejarah mama & papa....hikhikhik








semoga rumahtangge yang kami bina kekal bahagia hingge ke akhir hayat  dan dimurahkan rezeki..amin amin yarabbalalamin..... (^_^)







3 comments:

Mummy Ayu said...

sweett...happy 2nd anniversarry!! semoga bahagia selamanya..amin!!

notti netti said...

congratulations..semoga kekal hingga akhir hayat.

Mama Rayyan said...

thanx kak ayu n kak nett..amin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...