KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 16 January 2013

muntah terok....

Assalamualaikum...

semalam 14 Jan 2013, mama muntah terok start dari pagi nak balik alor gajah dalam pukul 6.00 pagi sampai  ke malam asek muntah jek..jangan kan nak makan nasi, minom air masak pun habis muntah semula macam pregnantkan abang rayyan dulu pulak..

yang kelakarnyer mase nak balik alor gajah pagi tu mama suruh papa benti kat toilet tol Tangkak untuk muntah..mama tengok toilet 2-2 pintu tunjuk toilet for men so mama ajak papa teman skali dok mutah kat sinki toilet boleh pulak ade sorang mamat masok..die pun terkejot tengok mama..mama ape lagi teros kuar bagitau papa..upernyer toilet ladies kat belah belakang .tu kes xleh tahan nak muntah punyer pasal la mane sempat jek hhii

lepas tu sampai kat kuarterz mama dah sakit kepale sebab asek muntah sampai mengalir airmate huhuhu naseb baek hari tu budak wazif yang nakal xdatang kalau tak lagi tension mama..oh yer mama tak citer lagi ek pasal budak wazif tu??tunggu next entry yer..sepanjang hari tu pun mama asek muntah jek minom air masak cikit pun muntah,minom milo pun muntah..tengahari pun xlarat nak masak suruh papa beli lauk jek..makan lah cikit pun muntah balik aduhai...petang tu mama ajak papa pergi Tampin jap beli barang dapur..ingatkan kalau pergi jalan2 ok lah tak muntah upernyer same jek..perot dah kosong sangat tu muntah buih jek..banyak kali lah suruh papa benti tepi jalan untuk muntah..lantak lah orang tengok ke ape ade aku kisah??huhuhu

malam pun same gak muntah2 naseb rayyan kurang nyusu macam tahu2 jek keadaan mama die macam ne..tapi time nak tido memang die mintak nenen lah kalau xbagi habis ngamok kang lagi mama tension..nak xnak terpakse gak bagi sampai mama tertido keletihan..pukul 1 pagi mama terjage sebab perot dah lapar sangat2.naseb baek tadi ade beli coco crunch n cornflakes..bende tu boleh plak makan naseb baek..kenyang  mama sampai ke pagi..esoknyer alhamdulillah mama dah ok takde muntah2 hehehe


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...