KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 11 January 2013

Abang Rayyan dah boleh harap..

Assalamualaikum...

sejak rayyan dah nak jadi abang nie, rayyan dah makin boleh diharap..biler suruh buang pampers yang dah dipakai ke tong sampah kat dapur laju jek die pergi buang..mase mule2 tu mama ikot jugak lah nak tengok rayyan faham ke ape yang mama cakap?sekali tengok betol die buang pampers tu ke dalam tong sampah..perasaan mama time tu memang rase bangge sangat2 lah tak sangke rayyan baru setahun lebih dah faham ape yang kiter suruh..dan sekarang nie die nampak jek pampers depan pintu bilik air dah tak yah suruh lagi die dah tahu ape nak buat hehehe...

dan sekarang nie rayyan dah pandai kemas balik mainan lepas bermain..seronok lah mama sebab takde lah penat asek nak kemas mainan rayyan jek hihihi..kalau die maen kasut papa, biler mama cakap "simpan kasut papa tu rayyan..letak balik kat mane rayyan ambik" die faham and akan letak balik ke tempat asal...bijak2 anak mama..

semoga abang rayyan menjadi anak yang bijaksana dan menjadi kebanggaan mama dan papa yer sayang..



mama tak sabar nak tunggu rayyan pandai cakap dengan jelas walaupun sekarang nie mulut die dah becok berkate2 tapi mama langsung tak faham..ade la 1 2 perkataan yang mama faham tapi mama layankan aje buat2 faham..yang penting rayyan dah pandai sebut MAMA & PAPA...hihi 

biler tanyer rayyan mane adik??teros die selak baju mama n kiss perot mama siap bunyik lagi..mmuahh heheh so sweet lah abang ni..harap2 biler adik dah kuar rayyan tak jeles biler mama pegang n nyusukan adik huhu..mama harap rayyan dapat layan adik ngan baik dan jadi seorang abang yang penyayang...okbai..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...