KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 9 January 2013

ikut papa join sukan dalaman adtec kat MIBC

petang semalam tibe2 papa tanye nak pergi bowling tak??mama nie bukan boleh dengar bowling mesti teruja so terus setuju jek lah..siap lah bawa stokin konon dapat main gak sekali hampeh jek takde orang pelawa mama join team dorang..oh actually bowling nie salah satu sukan dalaman adtec (tempat kije papa).. mama sebenarnyer ade gak la rapat ngan beberape orang staff adtec tapi yang mama rapat dah takde dalam adtec nie lagi..ade yang bersare dan ade yang pindah..ade lagi yang rapat tak join pulak bowling tu yang semalam macam takde kawan jek mama huhuhu naseb baek papa pun tak main bowling sebab tangan sakit kalau tak lagi lah mama sedih..

mama tengok ade jek team yang tak cukup orang (1 team 3orang) tapi takde pun dorang nak ajak mama..huhu sedih nyer..tapi kan ade sorang staff perempuan tu pelawa papa join team dorang..papa taknak then suggest kan mama..korang tahu??staff tu tengok mama macam "ha budak ni??reti ker main bowling"..dari pandangan mate die mama faham lah ape die pikir..mase papa suggest kan mama join team staff tu die tak cakap ape pun tengok mama then terus blah..papa cakap "nak main pergilah join akak tu" mama jawab "alah bukan die nak baby join..die ajak sayang bukan baby"....geram jek ngan staff tu tau..pe die pikir mama nie tak reti main bowling ke hape??sombong!! eh3 teremosional pulak huhuhu

huh tak dapat main bowling kat Melaka International Bowling Center (MIBC) pun takpe janji dapat dating ngan papa sambil tengok rayyan tawaf dalam MIBC tu hehe jom lah tengok video rayyan semalam hikhikhik




then lepas habis sume main bowling, mama ajak papa pergi Mydin MITC pulak..dah alang2 dekat situ kan singgah lah..mama just beli bahan makanan cikit dan tak lupe donut Big Apple la hehehe


p/s :: entry nie mama jumpe dalam draft..patotnyer nie entry terakhir mama sebelum mama cuti dari berblogging tapi disebabkan tibe2 jek line problem tak sempat nak publish huhu..video nie mase rayyan baru pandai berjalan asek nak berjalan jek hehe comel jek kan hikhikhik..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...