KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 12 July 2012

rayyan tido lasak

Assalamualaikum...

dah kate anak lelaki kan..mesti lah lasak..kalau tak  lasak tak lelaki lah..eh gugurl pun ade gak yang lasak kan hehehe macam budak kecik sorang nie lah..bukan time berjage jek die lasak, time tido pun leh tahan jugak die lasak..sampai kan setiap inci kat atas katil tu die conquer huhuhu 

macam malam tadi lah..agak kelakar jugak biler teringat hahahaha..selalunyer tempat tido rayyan kan tengah2 antara mama ngan papa..tapi malam tadi die tido kat tempat papa pulak..then masa papa nak masok tido malam tadi tengok rayyan dah ambik tempat papa..so papa pun ambik lah tempat rayyan pulak (mama tersedar sebab papa pelok mama)..mama pelik lah rayyan mane??upernyer rayyan dah kat tepi dinding hehehe..so kitorang pun continue tido..tapi rayyan gelisah2 nak susu.biler die celik mate tengok tak nampak mama sebab sebelah die bukan mama macam biase tapi ade papa..ape lagi teros jek merangkak naek atas papa n datang kat mama cari nenen...hahaha funny betol la rayyan nie..

moral of the story :: lain kali jangan ambik tempat papa nanti papa pulak ambik tempat rayyan sebelah mama hehehe..(sabar yer papa tunggu rayyan dah berani tido atas katil sendiri..next baby kena latih dari awal tido dalam baby coat la nampaknyer hikhikhik)

nie mase baru tido lom lasak lagi..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...