KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 5 July 2012

~~ bufday party rayyan ~~

Assalamualaikum....

dah lame selesai bufday party rayyan baru hari nie mama berkesempatan untuk update story kan huhu..em nie pun hari nie je lah kot dapat update blog sebab esok petang balik kampung lagi sebab bestfren papa kawen n papa kena jadi pengapit..

eh ok lah mama nak citer pasal bufday party rayyan..30hb jun hari tu majlis nyer start pukul 3.00 petang..mama juz jemput sedare mare,jiran tetangge dan kawan rapat jek..menu yang disediakan adalah nasi impit segera,ayam kari,kuah lodeh,sambal kacang,pulut kuning(sume nie disediakan oleh mak mama),mihun singapore,jelly n nuggets( disediakan oleh in law mama),jajans,buah dan kuih-muih..and of course lah ade 2biji kek iaitu bufday cake rayyan and anniversary cake mama&papa hehehe

bufday cake ~ chocolate moist
anniversary cake ~ red velvet




alhamdulillah ramai jugak tetamu yang datang dan banyak jugak rayyan dapat adiah..naseb baek sume dapat makan..dapat jugak lah hantar kat jiran2 n sedare yang tak dapat datang..mule2 mama order 2-2 kek chocolate moist tapi adik mama yang hensem lagi baek  sape lagi kalau bukan dios, gantikan kek anniversary mama ngan red velvet cake..memang terharu lah mama suke tahap power rangers rase nak lompat2 jek biler die call bagitahu die sponsor red velvet untuk mama hehehe (sayang betol dios kat akak kesayangan die ni hehehe).tapi sedih die tak dapat join majlis tu sebab ade kije..malam lepas majlis baru die balik tu pun mama tak dapt jumpe sebab dah balik umah in law n malam tu jugak mama main bowling ngan adik beradik ipar mama..papa yang belanja hehehe seronok sangat..(pasal bowling next entry tau)

layan gambar dulu k..dah siap edit sekali..

antara tetamu yang hadir..eh ade gak bufday boy kat tengah2 tu hehe

juadah yang disediakan dan juga adiah yang rayyan dapat

mase ramai2 nyanyikan lagu "happy birthday" untuk rayyan, bukan maen seronok lagi die tersengih2 sambil tepuk tangan (sebab mama dah slalu praktis ngan rayyan nyanyi lagu bufday sambil tepuk tangan) tapi mama terkilan sangat3 sebab takde orang ambik kan gambar..ade sebenarnyer tapi orang tu tak tahu gune henfon papa die senyap jek wat2 macam tahu...so ni jelah gambar sekitar majlis pertama rayyan...yang penting sume happy dan berjalan ngan lancar...


habis majlis dan tetamu sumer dah pulang si bufday boy ape lagi.........

tido la......penat sangat tuh layan tetamu hikhikhik







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...