KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 5 July 2012

family gathering ~ bowling time!!

lepas habis majlis, mama pergi main bowling pulak dengan family in law sebab papa dah janji nak belanje bowling..memang sangat2 teruja  sebabnyer mama dah lame giler tak main bowling...last main mase couple ngan papa tapi belom tunang lagi lupe dah mase tahun biler yang mama ingat mase zaman mama belajar kat U dulu lah..

kitorang main 2 game, yang main 6 orang saje..mama,papa,along,erin,ude dan adik..rayyan pun seronok gak berjalan2 kat tempat bowling tu..orang dah dapat kaki kan tu yang  nak berjalan jek sampai sesat kat jiran sebelah hahaha

posing dulu sebelum beraksi




mule2 papa cakap taknak main sebab tangan die sakit lepas di pujuk oleh mama baru lah papa nak main..habis jugak 2 game papa main takde pun suruh orang gantikan hehe..sakit2 tangan pun papa dapt no 2 tau antare 6orang..mama??hehe dapat tempat last tapi seri mate ngan erin..eh tapi ade jugak mama dapat strike sekali heheheh..alah dah lame tak praktis kan..kalau selalu mesti mama dapat banyak mate hikhikhik

next time kalau sume ade balik kampung nak ajak repeat game lagi lah..seronok jugak sekali sekale buat gathering macam nie kan..enjoy!!

2 comments:

Zaidalifah Hussin said...

Lane bowling ni kat mana yea???

Mama Rayyan said...

@zaidalifah Hussin ~ kat muar jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...