KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 23 May 2013

Tak Sabar...

Mama skang nie dah tak larat sangat nak jage
budak Iman tu..Badan pun dah mule sakit-sakit.
Tambah lagi skang nie die makin kuat menanges pastu susah nak tido.
Pantang bunyi sikit mesti terjage ayoo...tak leh rehat langsung!

Dia guna buai letrik lagi lah penat jap kena bangun jap duduk 
sebab nak off motor buai tu untuk bagi dia susu.
Dia minum susu dalam buai sebab time tido die terjage nak susu,
takkan nak kuarkan dari buai kan nanti die susa nak tido semula.
Macam tu lah selalunya..
Mak dia pun cakap Iman skang nie dah pandai mengamuk
Kalau takde orang ambik die mula lah ngamuk.
Nak sentiasa berpegang mane mama larat macam tu..

Ni mama tak sabar nak tunggu hujung bulan 6.
Tinggal sebulan jek lagi nak jage dia pastu balek kampung yippie!!
Standby kat kampung awal2 takut adik nak lihat dunia awal...
Kalau macam abang Rayyan dulu 38weeks dah kuar..
Nie cousin Rayyan,anak Pakngah 36weeks dah kuar
lagi cepat!

Mama harap adik pun kuar time 38weeks la..so that time raya 
mama dah habis pantang hihhi



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...