KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 22 May 2013

Kandungan Nak Masuk 8bulan


Alhamdulillah sekarang nie kandungan mama dah nak masuk 8bulan.Rase cepat jek masa berlalu tup-tup adik pun dah lahir hehehe.Sepanjang mengandung nie adik baik sangat,alahan pun takde selera makan pun takde lah kuat sangat biase2 jek..kalau nak citer pasal mengidam..ha kali nie macam2 lah mama ngidam nak makan tu nak makan nie, tapi sume yang mudah dapat dan tak mahal sangat sebab mama taknak bebankan papa..cume kali ni hb mama jek problem tapi takde lah rendah sangat dalam 10.6-10.8 jek..mungkin sebab mama still bf abang Yayan kot..berat badan pulak???em rase banyak sangat naek walaupun takde lah banyak makan..harap2 nanti senang lah nak turun balik kan..

hari tu masa kandungan 7bulan ade lah pergi scan.Biler tanye doktor tentang jantina adik,dia cakap "tak nampak telor,maybe gugurl tapi tak proper la" em mama mase tu ade lah excited sikit tapi taknak tunjuk sangat..mama pun sebenarnyer dapat rasa macam gugurl tapi tak tahu lah betol ke tidak..harap2 lah betol..tak sabar nak dapat baby gugurl plak nie..hehe tapi kalau dapat boy pun tak kisah lah mama tetap terima dengan hati yang gembira..So skang nie mama macam dah malas nak pergi scan.Tunggu jek lah adik lahir nanti kan..

Abang Rayyan pun mama tengok dah pandai sayang adik..kalau budak yang mama jage tu asek lah Abang Rayyan nak peluk lah nak dukung lah..macam dah besar sangat jek hehe harap2 nanti biler adik dah lahir,abang akan sayang dan jage adik dengan penuh kasih sayang yer..


Kadang-kadang abang Rayyan tolong pegangkan botol,tolong buaikan iman siap tepuk2 bontot iman hehe tapi xsempat nak snap gambar pulak.Sweet sangat kan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...