KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 24 May 2013

Cousins baru Rayyan Belah Papa


Tanggal 30hb April hari tu, telah lahir seorang baby yang comel iaitu 
Muhammad Uzair Rifqi.
Kitorang panggil Rifqi or Iqy jek..
Iqy nie anak pakngah Rayyan (abang papa)
So belah papa,Iqy cucu lelaki yang kedua lah..
Yang no 3 tak tahulah lelaki ke perempuan (adik la tu)

Nak tengok tak gambar Iqy??
Muhammad Uzair Rifqi

Iqy nie lahir ikut tingkap (operate) sebab songsang
Mule2 papa die dah pilih tarikh operate sebab doktor suruh
Ceh konon bangge lah dapat tentukan tarikh same ngan anniversary
Sekali genap 36weeks mama Iqy bleeding so kena lah operate terus..
Iqy nak same bufday ngan maklang n paklang dia upernyer bulan 4 (mama & papa la)
hehe...

pakngah n his son
Lepas nie pakngah dah jarang lah layan Rayyan sebab 
Pakngah dah ade anak..
Kalau tak dulu sebelum ade anak macam2 pakngah belikan untuk Rayyan
Skang nie belikan untuk anak dia lah pulah hehehe

So total cousins Rayyan skang ni seramai 5orang
4 boys and a gurl..
Meriah lah raya tahun nie hehehe


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...