KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 3 May 2012

chocolate moist cake with topping

Assalamualaikum...

hari selase cuti labour day hari tu mama buat kek chocolate lagi kali nie lagi sedap dari yang dulu..nak tengok x??mesti kamu semua terliur jugak hehehhe




amacam??nampak sedap kan??memang sedap sangat2 sampaikan akak angkat mama terliur tengok mase mama post kat fb siap mintak pass kan pada suami die hehe (suami die same tmpt kije ngan papa).bff mama si AIDA NADIAH pun sanggup datang jugak untuk menikmati kek mama..dorang sume cakap sedap so alhamdulillah lah hehe

hari nie mama buat lagi kek nie nak bagi akak angkat mama lagi sebab semalam die dapat cikit sangat die cakap xcukup hehe so kalau ade lebih nak bawa balik kampung skali esok..kek sekarang tengah dikukus dalam 45minit lagi siap lah kek tu ok daaa....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...